Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Uttak til EM luftvåpen 2020

Sola skytterne nådde ikke helt opp denne gangen.


For en uke siden var Ane Bjørkås Torgersen og Tobias Skaarstad og skjøt vurderingsstevne for EM i luftpistol 2020. Det ble nok litt for tøft for dem denne gangen, med tanke på lang reise, og 3 stevner samme helg. Men de har iallefall vist at det er gode skyttere som en vil se mere av i fremtiden. Det som er meget positivt er at en vil gi junior skytterne en ny mulighet til å kvalifisere seg i januar. Tobias og Ane er fremdeles bare ungdommer, og har henholdsvis 1 og 2 år igjen før de blir juniorer. 


PS. Jeg har enda ikke hørt noe mer fra Norges Skytterforbund Tekniks komitè sin vurdering av stevnet der jeg la inn protest på vegne av Tobias siden han ble forstyrret grunnet brudd på sikkehetsreglene når han skjøt stevnet. Tobias gjorde alt riktig, men jeg protesterte på måten dette ble løst på av arrangør. Hva som skjedde kan du lese mere om nederst i saken her: https://millimeterkampen.blogspot.com/2019/12/norgeseliten-samlet-i-brum.html


Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *