Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Klubbmesterskap Sola Pistolklubb 2019

I dag var det klubbmesterskap i Sola Pistolklubb

Klubbmesterskapet i Sola Pistolklubb foregår med pistol kaliber .22 Programmet består av skyting på 25 meter og er delt opp i følgende øvelser. 
4 serier med presisjon. 
4 serier med duell. 
4 serier med 10 sekund. 

Stor konsentrasjon og spenning mellom seriene. Mange som så på resultatlisten. 

Fantastisk bra skyting av de unge. 

Det var 16 deltakere på klubbmesterskapet. Egentlig litt labert oppmøte. Men gjengen som møtte opp var en god blanding av gamle og nye skyttere. Etter presisjon serien så ledet Tobias med 185 poeng. 


Del to var duell
Etter presisjonen var det frem å bytte skiver for å forberede oss til duell. Nå var det 4 serier hvor en har 3 sekunder på hvert skudd og 7 sekunders pause. 
Etter duellen ledet fremdeles Tobias med 374 poeng. Runar på 2. plass med 366 poeng og Ane på 3. plass med 361 poeng. 
Ville Tobias klare å holde ledelsen fremdeles etter hurtigseriene? Han ledet med hele 8 poeng på Runar. 

Hurtig serien ble avgjørende. 
Nå ble det nok litt alvor for Tobias. For Runar begynte å spise seg innpå han for hver serie som ble skutt. I nest siste hurtigserie fikk Tobias et dårlig skudd. Han skjøt 9.5 på første skudd og så 5.1 på andre skuddet og så 3 tiere. Det var nok nervene som nesten førte til bom. (På duell skiven er dårligste verdien en kan få 5.0) Og da var opphenting av Runar i gang. Til slutt så tok Runar klubbmesterskapet med 557 poeng. 3 poeng fremfor Tobias sine 554 poeng. Og på 3 plass kom Ronny Hansen med 546 poeng. 

Tobias Skaarstad 2 plass, Runar Magnussen 1 plass og klubbmester, Ronny Hansen nr. 3 i Sola pistolklubb sitt klubbmesterskap 2019. Gratulerer. 

Resultatslisten årets klubbmesterskap Sola pistolklubb 2019. 

Fantastisk bane. 
Sola Pistolklubb har som mange av dere vet en fantastisk bane i Sola Skytehall. Det er et moderne anlegg med 20 standplasser på 25 meter og 20 standplasser på 10 meter til luftpistol. Alle banene har elektroniske skiver. I tillegg har vi et stort oppholdsrom, med panoramautsikt til skytebanen. Det er gjort en formidabel jobb med mange tusen dugnadstimer. Og en hører nesten ikke skuddene fra standplass fra den sosiale sonen. Så vil du og begynne med skyting er det bare å kontante Sola pistolklubb www.solapk.no for mer info. 


Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *