Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Trening hos Haugesund Pistolklubb

Tusen takk for oss!
I dag har vi hatt en fantastisk dag med luftpistol trening hos Haugesund Pistolklubb. Ungdomsgruppa til Sola Pistolklubb, hvor Even Akre fra Hafrsfjord Pistolklubb også er med,fikk låne banen for å skyte gjennom programmet til NM Luft om 14 dager. Ole Martin Bentsen tok imot oss på en fantastisk måte. 
Fornøyd gjeng. Ole Martin Bentsen, Geir Ove Skaarstad, Johanne Nilsen, Iben Bøe Vøllestad, Even Akre, Elida Schmid, Kristoffer og Børge Henriksen. 

På grunn av konfirmasjon så var vi 5 av 8 ungdomsskytterne til Sola Pistolklubb som skal til NM som reiste opp kl. 07.30. Klokken 10 begynte vi med oppvarming og var klar for å skyte gjennom NM programmet. I år så går alle luftpistol øvelsene på samme dag. Og dermed vil de få 3 skytinger på en dag. 40 Skudd presisjon, 30 skudd spintluft og 40 skudd mix lag. Det var derfor målet i dag at vi skulle skyte gjennom med oppvarming, skyting, pauser osv., som om det var NM. 

Ole Martin opptatt med løpende resultatservice under Mix øvelsen. 

Fantastisk vertskap. 
Ole Martin Bentsen stilte opp og sørget for at skytterne, samt Børge og jeg kunne ta oss av det skytetekinske. Her ble det en del erfaringsutveksling og samarbeid som jeg håper kan fortsette. Haugesund Pistolklubb har alle forutsetninger for å kunne få etablert en ungdomsgruppe på den slotte banen. 

Tusen takk til Haugesund Pistolklubb og Ole Martin for at vi fikk komme på banen og skyte i dag. Og tusen takk for Pizza og brus som vi og fikk. Det var over all forventning. 😃



Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *