Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Millimeterkampen dag to

Luftpistolstevnet millimeterkampen dag to

Etter gårsdagen og første dag av skytestevnet Millimeterkampen så var det i dag klart for å avgjøre vinnerne. Først måtte det skytes en en ny runde med luftpistol. Rett over klokken åtte var vi flere fra Sola Pistolklubb som var på plass for å forberede stevnet. Jeg var stevneleder og hadde brukt gårsdagen til å lese meg mer opp på Megalink, for å være bedre forberedt om vi skulle få de samme problemene som i går. 
Små og store skyttere side om side i Millimeterkampen

Skytterne kom blide og klar for skyting i dag også. Da hadde vi ikke skremt dem av etter gårsdagens forsinkelser på grunn av tekniske problemer med Megalink. Megalink er systemet som styrer de elektroniske skivene og stevnet. Vi kom neste feilfritt i mål i dag. Men hadde litt småplukk som vi klarte å få fikset manuelt. Vi var forberedt på dette, og hadde derfor en liste ute slik at en kunne sikre oss rett skytter ID og klasse for skytterne. For vi klarte ikke å få importere dette fra påmelding fra Min Idrett i dag heller. Vi fikk lagt dette inn og dobbeltsjekket at det stemte. Så i dag fikk vi startet stevnet ca. 10 minutt forsinket. En liten oppfordring til skytterne er å melde seg på i korrekt klasse i Min Idrett. Dessverre så er ikke systemene "smarte" nok enda til å få skytterne inn i rett klasse automatisk.

God stemning i sekretariatet siden det gikk nesten feilfritt i dag


For å lette det for oss selv i dag, satte vi opp to lag. Slik at første laget skjøt ferdig før vi satte i gang med de resterende skyttere. Det siste laget var skyttere fra Sola Pistolklubb. Det var noen færre skyttere i dag, men meget godt oppmøte til å være et luftpistolstevne som kolliderte med DM. Neste år skal vi sørge for at de ikke kolliderer, og håper at vi får doblet deltakelsen. Så spre ryktet til neste år.

Voksne nybegynnere og erfarne voksne side om side

Resultatliste fra Millimeterkampen 2019

Som vanlig var det noen som var fornøyd med helgens innsats. Noen satte personlig rekord, og andre var ikke helt fornøyd med resultatet, selv om de gjorde en god innsats. Ungdomsklassene og juniorklassen ble premiert med statuett fra Sola Pistolklubb. Noe de satte stor pris på, og som vi håper vil inspirere dem til å fortsette med denne sosiale idretten pistolskyting. Her fikk vi bevist denne helgen at barn, ungdommer, voksne og godt voksne kan skyte sammen. Det er gøy når en kan ha en idrett hvor en kan begynne når en er ca. 10 år og fortsette til en godt over 80 år. Jeg tror det er mye av nøkkelen til at det er så utrolig hyggelig og inkluderende miljø innen pistolskyting. Takk til alle som var med å laget et hyggelig stevne i helgen! Og da mener jeg deltakere og medhjelpere.

Resultatlisten finner dere her: Resultater Millimeterkampen 2019  (Nedlasting fra OneDrive)

God stemning blant de yngste etter skyting i dag. 

<script data-ad-client="ca-pub-1990741238927196" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *