Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

T96 den nye folkesporten?

Ny skytegren som treffer bredden.

T96 er en helt ny øvelse som skytes på en 25 meter bane. Men som også kan skytes utendørs. Det er en utfordrende øvelse, som er en god blanding av presisjon og felt, smeltet sammen til en kjekk øvelse. Se tidligere innlegg om hva T96 er her: https://millimeterkampen.blogspot.com/2019/12/t-96-hva-er-dette.html

Gentlemanssport til tross for trøbbel.
I dag vil Tobias Skaarstad og jeg takke for at Tobias fikk skyte T96 stevnet hos Time pistolklubb.  Jeg hadde nemlig meldt på Tobias til stevnet via portalen Min Idrett, og fått bekreftelse. Det var også trukket penger for påmeldingen. Når vi ankom banen, så lå ikke påmeldingen inne i systemet. Det var også to fulle lag og ingen ledige plasser.Dermed ble han nektet å skyte, til tross for bekreftelsen og betalingen. Tobias ble ganske skuffet, men et av medlemmene i Time Pistolklubb ga fra seg plassen slik at Tobias fikk skyte. Tusen takk, det var skikkelig fint gjort. Det viser at pistolskyting er en gentlemanssport. Men det viser også at det er rom for forbedringer i dette systemet til Min Idrett.

Meget bra arrangement.
Stevnet gikk knirkefritt, og det var mange funksjonærer i sving. I tillegg til Standplassleder var det 5 funksjonærer. Dømmingen gikk knirkefritt, raskt og effektivt. Og før skytterne var tilbake på standplass hadde en til og med sopt rent for tomhylser på gulvet. Snakk om godt samarbeid og dugnadsvilje blant medlemmene i Time pistolklubb. T96 er uten tvil en skytegren som er i ferd med å bli ny folkesport. Og vil uten tvil øke nivået på skytterne som skyter dette jevnlig. 

Hvordan gikk skytingen?
Du vil finne resultatene her når de er klar: https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=334656





Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *