Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Ny kretsrekord standard

Ny kretsrekord
Fredag satte Tobias Skaarstad, Sola Pistolklubb ny kretsrekord i standard pistol. Han skjøt 556 poeng og var dermed også beste skytter på fredagens stevne i Sola skytehall. Forrige rekord var på 535 satt tilbake i 2004.

Fornøyd med ny kretsrekord. Tobias Skaarstad her fra tidligere stevne, Kisen Open. 

Det var fullt lag og 20 skyttere på stevnet som ble arrangert av Sola Pistolklubb fredag 21.01.20. Det er kjekt å se at det stiller så mange skyttere på et vanlig stevne en fredag kveld. Om det er ryktene om Sola Pistolklubb sine gode vafler, eller den fine banen som gir så god deltakelse er usikkert. Uansett er det kjekt å se at deltakelsen på vanlige stevner har tatt seg opp. 

Vaflene til Sola Pistolklubb er populære blant skytterne. 

Nest best siste året. 
Resultatet til Tobias Skaarstad er det nest beste resultatet i Standard pistol for ungdom og junior det siste året, i følge FSU statistikken. Beste resultatet er 559 satt av Mattis Hembre. (Regner de siste 365 dagene) 

Det skal også nevnes at Norgesrekorden Jr satt i EM 2019 av Mattis Hembre er på 554 poeng.  Tobias Skaarstad skyter i klassen under, (U16) og der er Norgesrekorden 530 satt av Ludvik Hembre. (Norgesrekorden kan kun settes i NM, EM, VM eller andre forhåndsgodkjent stevne) 

Resultatlisten er ikke på nett enda, men den vil du etter hvert finne her. Resultatliste standard 21.02.20 Sola
Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *