Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Vinterserien

Første stevnet i vinterserien

I dag var det første stevnet i den såkalte vinterserien. Stevnet var i Sola Skytehall med Sola Pistolklubb som arrangør. Det var over 30 skyttere fordelt på to lag. Noe som er bra deltakelse en fredags kveld.

God deltakelse på første stevne i vinterserien. Sola skytehall fredag kveld.
Tobias var med på første laget og hadde nok håp om å sette ny personlig rekord i dag, etter at han hadde gjort det meget bra på gårsdagens trening. Jeg var skyteleder på første laget og fikk ikke mulighet til å se så mye på seriene til Tobias som jeg gjerne skulle gjort. Men det jeg så var ganske bra. Jeg fikk sett på forberedelsene og rutinene før hver serie. Her begynner han å få et jevnt mønster med de samme bevegelsene og forberedelsene. Selv når mønsteret ble brutt klarte han å hente seg inn. Som da han plutselig glemte å ta ladegrep.

Ikke alltid lett å følge rutiner 100%

Etter skytingen var Tobias sånn passe fornøyd. Men han skyter jevnt bra, spesielt med tanke på at han ikke har noe sørlig erfaring. Ane var også med på lag to, som også jeg deltok på. Jeg fikk derfor ikke sett på skytingen hennes, men jeg tror det er bra at både hun og Tobias får skyte uten innblanding fra trener. De har nok erfaring og selvinnsikt til å se egne muligheter for forbedringer. Det er mange veldig bra skudd, og det som nok plager dem mest er at det er noen skudd som er mindre bra. Men med trening og erfaring så vil slike dårlige skudd bli sjeldnere og sjeldnere. 

Mange deltakere gir mange tomhylser. På dagens stevne ble det skutt litt over 2.000 skudd.

Det er meget positivt at de begge deler av sone erfaringer, tanker og følelser rundt skytingen etterpå. En liten debrief der de kan fortelle om de var fornøyd, hva som var bra og hva som de selv mener kunne blitt bedre. Litt av "problemet" er at begge to setter høye krav og mål til seg selv. Og målene er gjerne ganske høye og dermed vanskelig og oppnå, En må ikke sette seg mål som gjør at en aldri klarer å bli fornøyd. Men det bor mye bra i Ane og Tobias. De har ett enormt bra potensiale bygget inne i seg begge to. De er vinnerskaller i form av at de alltid vil bli bedre, men kan også ha det gøy og kose seg med skytingen. Det tror jeg de andre deltakerene også gjorde. Det virket iallefall slik på summingen av all praten i pausene mellom seriene. 

Resultatene fra dagens stevne finner du her: Resultat Vinterserien hurtig 18.10.2019 Sola skytehall



Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *