Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Ny kretsrekord spintluft

Bra oppmøte på luftstevne hos Sola Pistolklubb.
Sola Pistolklubb arrangerte i dag to luftstevner. Først var det spintluft. Her skyter en 30 skudd på 15 minutter. Blinken er noe større en den vanlige presisjonsblinken, men sikteblinken er lik når en skyter på elektroniske skiver.
Bra blanding av skyttere i både ungdom, senior og SH klassene. 

Bra deltagelse. 
Det var meget bra oppmøte med en god blanding av ungdommer og voksne skyttere i dag. Noen brukte stevnet til test før NM luftpistol neste helg, og andre inkludert undertegnede deltok bare for gøy. Selv om parkeringsplassen var helt full i dag så var det dessverre ikke på grunn av stevnene, men et arrangement i idrettshallen. Men én hadde så og si fulle lag på begge stevnene i dag.
God stemning på banen etter første skyting. 

Ny kretsrekord i spintluft 
Tobias Skaarstad (junior menn) satte en ny kretsrekord (Rogaland) i spintluft på dagens første stevne. Tobias fikk 292 poeng, og den gamle rekorden var 289 poeng. Beste skytter i dag var Runar Magnussen (Klasse menn) med 293 poeng. Dette lover bra med tanke på NM om en uke.
Tobias Skaarstad fornøyd med ny kretsrekord (292p/ av 300p) i spintluft. 

Luftpistolstevne. 
Etter spintluft var det klart for et standard luftpistol stevne. Her var det og helt fullt lag med 20 skyttere. Og samme gode blanding av ungdommer og voksne skyttere. Noen av disse har dette stevnet som spissing inn mot NM og andre skyter for gøy. Det er utrolig hyggelig utvikling at en har fulle lag på luftpistolstevne. La oss håpe at flere vil starte med luftpistol som er meget god og billig trening for de som vil bli gode pistolskyttere. Det er hyggelig å kunne prate med forskjellige skyttere fra andre klubber og se at ungdommer og seniorer skyter ved siden av hverandre. Yngste deltaker som forøvrig deltok på sitt første stevne i dag var 12 år. 

Det var iallefall nok et bra gjennomført stevne hos Sola Pistolklubb i dag. Nå gleder i oss til NM. 





Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *