Blogg om unge skyttere i utvikling for å bli toppskyttere. Samt tips om pistolskyting og rapporter fra konkurranser og annet innen pistolskyting.

Bane NM 2021 dag 2 Sportspistol ungdom

Ny øvelse nye muligheter.
I dag søndag er det ett nytt NM og nye Norgesmestere skal kåres. Første lag ut er ungdommene som skal skyte 30 skudd presisjon og så 30 skudd duell. Presisjon er 5 skudd i eget tempo i løpet av 2,5 minutt. Duell er en øvelse der en venter 7 sekund, og så har en 3 sekund på å skyte ett skudd. Vente 7 nye sekund osv. Totalt 5 skudd per serie og det er da 6 serier.

Tekniske problemer
Når øvelsene skytes på elektronikk så får en opp resultater og hvor skytteren treffer på en skjerm hos den enkelte skytter. I tillegg distribueres resultater og treffene på live streamkng på nett. Live streamingen er ofte det vi trenere benytter av oss på banen for å kunne se hvordan det går med skytterne. Spesielt når vi skal følge med flere skyttere på en gang.

I dag så fungerer ikke denne live visningen og dermed så må vi kikke på monitoren til skytteren, men kan ikke se en resultatliste over total plassering osv. Det verste er for de som sitter hjemme for å følge med på resultatene som ikke får se hvordan det går. Så da er det meldinger frem og tilbake for å holde dem oppdatert. For vi har en skjerm på utsiden av banen som viser resultatene. Vi går da inn og ut av banen mellom seriene. 
Meget bra skyting
Norgesmester er Ane Bjørkås Torgersen og sølv til Kristoffer Helgøy Henriksen fra Sola Pistolklubb. Ane satte også ny Norgesrekord med 566 poeng som er 18 poeng over forrige rekord for ungdom. Fantastisk bra jobbet.
Fersk norgesmester på vei ut fra banen til stor jubel. Og med en fantastisk ny norgesrekord.

En nervøs Ragnar før siste duell serie. Han veddet ikke snus stopp i dag. 

Godt gjennomført av alle ungdommene
Johanne og Elida hadde en litt tyngre dag i dag. Det at det er deres første NM gjorde nok at de fikk kjenne ekstra på nervene og gjorde det litt verre å yte maksimalt. Men det er bare noe erfaring som skal til før de også begynner å få gode resultater. Her har vi en meget god fremtid med målrettet trening og samhold. 
Bloggen oppdateres etter hvert i dag. 


Share:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *